Tove Mette Lind

Konstnär


Om mig

Det å sette seg ned å la penselen gå og la farger flyte over et papir ellet et lerret gir en indre ro, og glemt er all bekymring, stress og samfunnet ellers. Jeg kan ikke si at hvert maleri er planlagt, kan tenke et motiv på forhånd, men som regel blir det noe helt annet enn tenkt. Alt blir til underveis og gjenspeiler meg. Det er bare en ren glede og magi å kunne gjøre det en liker best i livet, nemlig male.

Jeg har hele tiden higet etter å få holde på mest mulig med tegning og maling.
Det er blitt masse kurs med lokale- og litt større artister i inn- og utland. Både akvarell, akryl, olje og eggtempera er teknikker jeg bruker.

Galleri- og kunstnernavnet er Tomeli. Det er det jeg undertegner mine malerier med. De to første bokstaver i hvert av mine navn.

Plats:

Levanger, Norge

Kontakt:

Se fler målningar:

Utbildning:

 • Er selvlært og har alltid likt å tegne. Da jeg var ung ønsket jeg å gå i kunstnerisk retning, men jeg hørte på mine foreldre som den gang mente at en kunne tjene bedre i andre yrker. Så jeg er utdannet sykepleier. Gått flere kurs.
l

Teknik:

Akvarell, akryl, olje og eggtempera

Inspirationskällor:

“Art washes away from soul everyday life” sa Piccaso en gang. Slik er det. Dessuten har jeg sagt som Pippi; “Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert”. Dermed blir kunsten til etter humør, årstid og følelsesliv. Ganske så vidtspennende. Som jeg liker.

l

Tidigare utställningar:

 • 2017 Galleri Fenka (Levangerkunstnerne)
 • 2018 Malekurs og utstilling i Italia
 • 2019 Midt-Nordisk Kunstfestival
 • Eget galleri i Levanger, Galleri tomeli

  Contact the artist

  [dynamichidden recipient-email "CF7_get_custom_field key='artist_email'"]

  Would you like to know more about a specific art work?

  Are you asking as a company, organisation or privately?
  Do you follow Artportable on social media?