Naturnära, färgglada målningar som visar hur vacker världen kan vara – Cecilia Grensner vet hur hon ska sprida glädje med hjälp av sin konst. Hon har ett intresse för det gamla, lite slitna och skapar magi när hon ger nytt liv åt gamla dörrar, luckor och annat, utan att för den sakens skull ta bort charmen i det gamla. Idag är Cecilia med i en helsida i Expressens magasin Leva&Bo, som är Sveriges största inredningsmagasin, där hon har en given plats med sina underbara tavlor och njutbara verk.

Se mer om Cecilia och hennes verk i vår konstguide

”Cecilia själv är en sprudlande, glad person som inspireras som mest av trädgård, natur och upplevelser – vilket syns tydligt i hennes färgglada konst. Hon beskriver det som att inspirationen och idéerna aldrig riktigt tar slut, att de lever inom henne och då och då letar sig ut. Hennes konst tar sin form som bäst i ett orangeri, och drömmen om ett eget håller nu på att bli verklighet. Där, i hennes alldeles egna oas, ska hon sedan ha sin första visning i augusti.”

Cecilia har nyligen invigt sitt nya växthus, vilket om möjligt betyder ännu mer sprudlande konst för oss! Hon tar även emot beställningar, så om du känner för en målning eller varför inte en uppfräschning av en gammal tråkig dörr, kan du höra av dig till henne här.

Kan du, precis som vi, inte få nog av Cecilias vackra konst? På lördag, den 25 maj, kan du även se Cecilia på kultursidan i Svenska Dagbladet!